Фенклубът на Локомотив набира нови членове

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (57)
09:41 / 04.03.2010
5886
Ръководството на клуба на привържениците на Локомотив Пловдив стартира кампания за набиране на членове. В последните месеци тази практика бе преустановена, заради уточняване на редица организационни въпроси.

ПФК "Локомотив 1936" Пловдив любезно предостави на най-старият фенклуб в България помещението на бившия магазин за спортна екипировка "Пума", намиращ се непосредствено срещу входната бариера в комплекс "Локомотив". Именно това място предстои да бъде разработено от фен-организацията като офис-магазин, в който ще тече регистрацията на нови членове, ще вървят записвания за екскурзии и ще се продават билети и абонаментни карти за домакинските мачове на представителния тим.

Утвърдената такса за желаещите да се сдобият с членска карта е 15 лв. за период от една календарна година. При предоставяне на необходимите документи, пенсионери и учащи се ще ползват преференциалната цена от 8 лв., за същия период. При регистрацията се предоставят трите имена, дата на раждане, адрес, телефон и електронен адрес.

От ръководството на фенклуба гарантираха, че членовете им ще получават преференции при организирани от тях събития и мероприятия, като се очакват и отстъпки при закупуване на фен-артикули и участие в екскурзии извън Пловдив.

На този етап новият фенски магазин ще работи всеки ден при работно време от 14.00 до 18.00 ч. Още тази събота от 10.00 ч. сутринта в него ще се продават билети за съботното домакинство на "смърфовете" на Черноморец (Бургас), като това е един от начините за улеснение на запалянковците. В новооткрития магазин вече са пуснати в продажба и абонаментни карти за пролетния дял на шампионата, чийто цени футболния клуб обяви по-рано. За централната трибуна пропуска е 25 лв., а за сектора отсреща - 15 лв. Абонаментни карти от есента остават валидни и притежателите им ще влизат безпроблемно на стадиона, уточниха още от клуба.

Източник: Lportala.net



Виж коментарите (57)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).