Договориха агитката на Локо да влиза на "Армията" с билет от 4 лева

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (128)
08:07 / 26.02.2010
7357
Драмата с входните билети за срещата от 16-тия кръг на първенството между ЦСКА и Локомотив (Пловдив) приключи цивилизовано. Лично президентът на пловдивчани Константин Динев е успял да договори с колегата си от ЦСКА Димитър Борисов пловдивската агитка да влиза в сектор "Б" срещу билети от четири, вместо предварително обявените осем лева.

За целта 1000 бройки от скъпоценните хартийки ще отпътуват тази сутрин за Пловдив и от 14.00 ч. ще бъдат пуснати в продажба в магазинчето на стадион "Локомотив". По този начин пълният пакет (пътуване+билет) до София ще е на цена 9 лв., след като по-рано тази седмица от фенклуба обявиха екскурзията за символичните 5 лв. в двете посоки.

Организаторите напомнят още, че днес е последния ден в който записвания за тази екскурзия ще се приемат на цена от пет лева. Утре, събота, денят на мача, цифрата ще е двойна.
Освен това е желателно запалянковците да си закупят входени билети от Лаута, вместо да правят това на касите на стадион "Българска армия".

Източник: Lportala.net


Виж коментарите (128)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).