Старши-треньорът на Локомотив помоли феновете за търпение

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (43)
13:35 / 25.02.2010
6280
Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Наджи Шенсой помоли феновете и хората, които се интересуват от клуба за търпение, докато тимът се сработи. През зимната пауза бяха привлечени много футболисти, които според Шенсой все още не са изградили екип и ще им трябва известно време да се сработят. Ето какво още каза новият треньор на Локо на пресконференция, която Plovdiv24.bg излъчи директно:

"Направихме много сериозна селекция, доста по-сериозна от другите отбори. Трябва ни време, опитахме се да привлечем такива футболисти, които наистина могат да помогнат на отбора. Важното е да направим колектив. Нямам магическа пръчка, ще дружим заедно, на театър, кино, трябва ни малко време, за да направим този колектив.

Напрежение за положението си има всеки треньор. Аз искам да помоля феновете на тима да бъдат търпеливи. За съжаление сега целта ни е да останем в групата, ситуацията от есента е тежка. Моята философия като треньор е, че не е важен противника, а ти трябва да си подготвен.

Нямам проблеми в Локомотив с никой индивидуално. В отбора е наред и никой не ми създава проблеми. Целта е да направим едно голямо "Ние", един колектив.

Целта ни е да останем в групата, няма значение какво се случи в първите мачове - важното е накрая да останем. Само се надявам феновете да проявят търпение в началото.

Това, което се случи с Ботев е лошо за българския футбол, лошо е и за Локомотив.

Познавам отбора на ЦСКА, гледахме ги в Анталия, ще стане труден мач. Всеки ще иска да се докаже - и там е нов отбор, нов треньор. Ние също ще се опитаме да покажем агресивна игра, да се чудят "Защо така се борят Локомотив?", с игра да го покажем. Надявам се да успеем да изненадаме Локомотив, това често се случва в първите мачове. Много обичам една поговорка - като закопчаеш първото копче на ризата, надолу всички са наред. Ако сбъркаш първото копче, надолу всичките ще са сбъркани. Нека закопчаем точно първото копче", заяви Шенсой.

Групата на Локомотив Пловдив ще стане ясна утре след тренировката. Тимът заминава на лагер преди мача с ЦСКА, който е в събота от 16:45. Главен съдия ще бъде Станислав Тодоров от Шумен.


Виж коментарите (43)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).