Фенклубът на Локо се обяви срещу високите цени за мача с ЦСКА

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
13:13 / 25.02.2010
3093
Председателят на Клубът на привържениците на Локомотив Пловдив се обяви срещу високите цени на билетите за мача с ЦСКА. От столичния тим вдигнаха изкуствено цената за вход на 8 лева за гостуващата агитка. Ето и какво каза Костадин Славов, чието изказване бе предавано пряко в Plovdiv24.bg:

"С идването на Коко Динев в Локомотив отношението между феновете и футболния клуб вече са съвсем други. И двете страни са направили много добра организация за пътуването на феновете. Тук искам да изкажа своите съжаления за високите цени от 8 лева. По принцип не сме против увеличението на цените на билетите, но това трябва да става плавно.

Ние ще бъдем на стадиона, но искам да изкажа недоволството си от това решение. Очакваме около 1500 привърженици в събота в София, направена е нужната организация. ЦСКА препятства това нещо. Решихме да въведем реципрочна цена, но това няма да доведе до нищо хубаво за отборите. Говорили сме с Дучето, той ме увери че е направил всичко възможно, но решението е взето еднолично от президента на клуба", каза Славов.


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).