От Хебър (Пазарджик) поканили Ясен Петров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:16 / 24.10.2022
1808
Шефовете на Хебър са имали много интензивни дни, след като стана ясно, че италианецът Фулвио Пеа повече няма да бъде треньор на пазарджиклии. Те са предложили поста на доскорошния национален селекционер Ясен Петров, съобщава "Мач Телеграф". Той обаче любезно е отклонил предложението, но не категорично и може да бъде потърсен отново след Нова година. Имало е предложение и към Николай Киров, но той е предпочел офертата на Берое. Покана е била отправена и към Димитър Димитров, който обаче е отказал.

След отказа на всички опитни специалисти, в крайна сметка ръководството на Хебър се спря на асистента на Фулвио Пеа – Владимир Манчев. Към момента той има 5 мача до края на годината, за да запази поста си и след това.

Става дума за домакинството на Берое днес, това на Ботев (Пд), гостуването на Септември (София), домакинството на Локо (Пд) и гостуването на ЦСКА 1948. Ако след тези срещи Хебър не е мръднал от 14-ото място нагоре, навярно след Нова година пазарджиклии ще имат нов треньор.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).