Слави Шопов: Не съжалявам за Нидерландия, сега съм в най-големия отбор в България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
15:55 / 21.10.2022
3066
Халфът на ЦСКА-София Станислав Шопов даде интервю пред клубната телевизия на "армейците“. Младокът говори броени часове след победата над родния му клуб Ботев (Пловдив) с 1:0.

Шопов започна като титуляр и игра до 63-ата минута, когато бе заменен от Марселино Кареасо. При излизането си от терена Шопов получи аплодисменти и от двете публики, като определи усещането като "невероятно“.

Ето какво заяви Станислав Шопов:

Отборът на Ботев Пловдив се беше подготвил много добре, играеха същата схема като нас, срещата беше доста битка, както се казва на жаргон. Както си казахме в рейса – много тежка среща, трябва да ги взимаме и тези мачове. Чувството да ти ръкопляскат две публики е невероятно. По-специално беше, защото съм израснал там. Но най-важното за мен беше да победим, аз съм част от ЦСКА. Дошлите хора бяха 12-ият играч. Ние сме ЦСКА и за нас победата е най-важна.

Лично за мен схемата 3-5-2 е добра. Лудогорец, Хебър, Ботев Пловдив...справяме се добре, но като фтболисти трябва да сме готови за всяка схема. Излизаме да играем нашата игра. Ако ние играем добре и както трябва, няма кой да ни спре. Не обичам да си давам оценки, но мога да подобря всичко – ляв крак, въпреки че съм левичар, десен крак, всичко. Получавам насоки от по-опитните в отбора, от треньорите.

В Нидерландия бяха много здрави тренировките, но тук не са на по-ниско ниво. Мога да кажа, че в ЦСКА са дори по-здрави. Няма как да съжалявам, че съм се върнал в България, и то в най-големия отбор. Където и да отидеш, аз съм бил в Нидерландия и всички знаят ЦСКА.

Треньорите се отнасят много добре с нас. Имаме си уважение. Както ние към тях, така и те подхождат към нас различно. Мисля, че всичко е точно, както трябва да бъде. Съотборниците ми помагат – говорим си. Кое, как и защо трябва да се направи. Атмосферата е невероятна, особено когато бием – страхотно е.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).