Пловдивски елитен рефер отсъди 2 дузпи за Спартак, тимът вече е на осмо място

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:33 / 29.09.2022
1962
Спартак разгроми с 4:0 тима на Ямбол в мач от 9-ия кръг на Трета лига - Югоизточна група, който се игра на стадион "Пловдив".

Синьо-белите откриха резултата в 17-ата минута, когато Антон Маргаритов изведе Георги Лазаров сам срещу вратаря и младият нападател на сгреши за 1:0.

В края на първото полувреме Георги Лазаров бе съборен в наказателното поле и съдията Владимир Вълков отсъди дузпа. Точен от бялата точка бе Мирослав Радев за 2:0.

В 64-ата минута Николай Георгиев изведе с 40-метров пас Георги Лазаров, който надбяга защитата на съперника и сам срещу вратаря на Ямбол го преодоля за 3:0.

В 83-ата минута Спартак получи правото да изпълни втора дузпа, след като отново Георги Лазаров бе съборен в наказателното поле. Давор Илиев не сбърка за крайното 4:0.

Така Спартак е на 8-мо място в класирането с актив от 15 точки. В следващия кръг на 4 октомври възпитаниците на Данаил Бачков приемат на стадион "Пловдив" тима на Родопа (Смолян).

Състав: Петър Мильотев, Александър Стойчев, Николай Георгиев, Кръстьо Милев, Даниел Спасов, Йълмаз Сюлейман, Антон Маргаритов, Кирил Георгиев-к, Георги Лазаров, Васил Стойчев, Мирослав Радев (Тодор Тимонов, Давор Илиев, Димитър Милчев, Цветан Вълчинов, Димитър Юруков)


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).