Фенове на Локо: Не дърпайте лъва за опашката! Потъпкването на справедливостта води до съпротива!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
16:24 / 23.09.2022
8482
Феновете на Локомотив Пловдив, обединени в групата "Бригада Пловдив", излязоха с остра позиция срещу БФС. Повод за реакцията на "черно-белите" запалянковци е програмата на отбора за следващите 8 мача. Само два от тях са в почивен ден, като и двата са извън Пловдив.

Ето какво се казва в позицията на "Бригада Пловдив":

Не дърпайте лъва за опашката!

Броени дни след отмененото абсурдно наказание за Локомотив (наложено в мача с Ботев), ставаме свидетели на следваща подигравка с клуба ни. В следващите 8 мача, Локомотив има едва два, които ще бъдат през уикенда, а часовете, които са сложени за срещите, въобще не съответстват с добрите игри и черно-бялата активизация. За справка - Локомотив е вторият най-посещаван отбор, на своите домакински мачове, от началото на сезона.

Ръководството на БФС нямат една стъпка, която да е в правилната посока, за да видим развитие на футбола в България. Не искаме да влизаме в конспирации, че всичко е целенасочено към черно-бялата светиня, но поредицата от грешки, които са в тотален ущърб на клуба ни, определено ни карат сериозно да се съмняваме.

Твърде много време си затваряме очите за действията срещу Локомотив, съмненията ни са също свързани с това, че г-н Томаш е близък до Димитър Бербатов, който е единствената конкуреция и алтернатива на "трезвения“ председател на футболния съюз.

През годините публиката на емблемата на Пловдив, е била провокирана не един и два пъти, а тези провокации не са довели до нищо добро. Силно се надяваме, че програмата ще бъде променена, защото потъпкването на справедливостта, води до задължителна съпротива!


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).