Марица отстрани Ботев от турнира за Купата на БФС при юношите старша възраст

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:56 / 15.09.2022
1307
Марица отстрани Ботев от турнира за Купата на БФС при юношите старша възраст. Над 500 зрители изгледаха отложения мач от турнира, който се игра на стадион "Марица". В редовното време срещата завърши 0:0, а при дузпите "жълто-сините" бяха безпогрешни и спечелиха с 5:4. Вратарят Николай Пранджев успя да отрази една от дузпите на противника и така даде победата на своя тим.

При дузпите точни за Марица бяха Ангел Пеев, Сали Садъков, Али Айвазов, Петко Механджийски и Христо Цветков.

Така кършиякалии продължават напред в турнира за Купата на БФС в тази възрастова група. В следващия кръг "жълто-сините" ще срещнат отбора на Спартак, който имаше късмета да почива в първия кръг. Маричани отново ще бъдат домакини, а срещата все още не е насрочена. Победителят от двубоя влиза в основната схема на турнира, като един от двата представителя на област Пловдив.

Марица игра в състав:

Николай Пранджев, Джошуа Харис - капитан, Денислав Неделчев, Божидар Шехов, Ивайло Рангелов, Христо Цветков, Георги Вълков, Виктор Димитров, Ангел Пеев, Али Айвазов, Сали Садъков (Виктор Петков, Георги Атанасов, Петко Механджийски, Виктор Лечев, Велизар Тодоров, Руславн Рангелов, Недялко Вукадинов, Димитър Рачев). Треньор Красимир Иванов


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).