Локомотив подкрепи инициативата "Нощ на Ангелите"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:53 / 14.09.2022
1586
ПФК Локомотив Пловдив и Фенклуб Локомотив Пловдив изразяват подкрепата си към инициативата "Нощ на Ангелите", решавайки #ЗАЕДНО да подадем ръка!

На 17.09 ще се събират средства за няколко кампании като за тази цел ще бъде организиран и благотворителен базар на Ядрото в кв. Капана, където ще може да намерите освен артикули с бранда "Нощ на ангелите", така и уникално ръчно изработени изделия. В инициативата ще се включат много заведения и търговски обекти в града, които можете да посетите и по този начин да помогнете на някой в нужда. Цялата подробна информация за събитието и всички предвидени кампании, може да научите от фейсбук страницата НОЩ на ангелите.

"Нашият футболен клуб винаги е бил част от подобни каузи и вярваме, че в днешно време обществото ни има нужда от добрия пример! Призоваваме всеки един пловдивчанин да протегне ръка и да се включи в тази благотворителна инициатива", обявиха от "Лаута".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).