Хайдук уволни Дамбраускас, открива се нов шанс за Кристиан Димитров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:39 / 14.09.2022
1991
Бившият треньор на Лудогорец Валдас Дамбраускас бе уволнен от Хайдук (Сплит). Ръководството на хърватския гранд е взело решението заради слабите резултати в последните седмици. Тимът от Сплит приема днес Риека от 17,30 часа и ще бъде воден от Мислав Кароглан, който беше помощник на Дамбраускас.

Литовският специалист записа 23 победи, 8 равенства и 7 загуба като наставник на Хайдук. Той изведе състава до Купата на Хърватия през миналия сезон. Това беше първи трофей за Хайдук от 9 години.

"Каквото и да напиша, няма да мога да изразя това, което чувствам. Благодарност, гордост, обожание… Това са само част от емоциите, които ме владеят. Нищо в живота ми не може да се сравнява с усещането от любовта и страстта на феновете на Хайдук. Винаги ще сме свързани след това, което постигнахме. Ще продължа да следя какво се случва с отбора, ще сънувам, ще празнувам и ще пея вашите песни", написа в социалните мрежи Дамбраускас.

В Хайдук играе бившият защитник на Ботев (Пловдив) Кристиан Димитров, който при Дамбраускас беше дълбока резерва и много рядко влизаше на терена в официален двубой.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 16
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).