Паскалев: Доста дълго чаках този гол! Томаш разчита на мен и това ме мотивира още повече

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
22:39 / 12.09.2022
2814
Юношата на Локомотив Пловдив Мартин Паскалев бе избран за Играч на мача при победата над Септември с 1:0 в София. 20-годишният централен защитник вкара единствения гол в мача, като това бе негово първо попадение в елита.

Ето какво заяви Мартин Паскалев, след като получи наградата си: 

Благодаря на всички, които са гласували за мен. Доста равностоен мач, знаех, че в отбора на Септември има доста млади футболисти, опитват се да играят футбол и не обичат да изритват топката. Това беше хубаво за нас, защото ние правим същото и знаех, че ще стане хубав мач.

Доста дълго чаках този гол, чувството е добро. Искам да го посветя на моето семейство и приятелите ми, които винаги са били до мен. Дай Боже да имам и повече голове.

Гледам да тренирам на максимума. Аз съм млад футболист, виждам, че Александър Томаш разчита на мен и това ме мотивира още повече да давам всичко от себе си в тренировките.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).