Томаш: Усетих магията между отбора и феновете! Ставам банален за сърцето, но вярвам, че то е важното

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
22:20 / 12.09.2022
3376
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш говори доста подробно и изчерпателно след победата над Септември с 1:0 в София. Специалистът призна, че вече става банален с репликите за сърцето, но пък вярва, че то е най-важното във футбола.

Ето какво заяви наставникът на черно-белите след края на двубоя на националния стадион "Васил Левски":

Първо искам да благодаря на футболистите и на нашата публика, която много ще ни липсва в следващия мач. Това, което сме тръгнали да изграждаме, е сложен и труден процес. Ние работим всеки ден, отдадени сме и няма как да не се случат нещата, когато ги правиш със сърце. Вече става банално, когато казвам за това сърце, но аз вярвам в него, вярвам, че сърцето е много важно.

Това им казах и на полувремето - трябва да вярват в себе си. Променихме някои неща тактически, но искам да похваля и противника. Млади момчета, които се опитват да играят футбол и то на доста добро ниво.

Това е доста сладка победа за нашия отбор. Тренирахме статични ситуации, доста наблюдавах отбора на Септември. Подхождат доста смело във фаза защита при подобни положения и мисля, че това днес им изигра лоша шега.

Ние сме в процес на изграждане на отбор. Малко футболни хора го разбират това. Откакто съм в Локомотив, не съм гледал класирането. Усетих каква е магията между отбора и феновете и това е специално само за Локомотив. Дали наказанието е справедливо, това не е в моя ресор.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).