ЦСКА-София привлече 22-годишен колумбиец

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:51 / 05.09.2022
1330
ЦСКА-София привлече колумбийския атакуващ футболист Марселино Кареасо. Основната му позиция е дясно крило. Играчът е на 22 години и беше откупен от отбора Онсе Калдас, където той започва футболната си кариера още от юношеска възраст, съобщиха от "армейския" клуб.

За елитния колумбийски тим Кареасо е записал 138 мача и има 19 гола. Роден в китното градче Картахенa, за Марселино ЦСКА-София е първият чуждестранен клуб, в който ще играе.

"Благодарен съм на Господ за този голям шанс, който получих. Знам, че съм в голям клуб и ще дам всичко от себе си за публиката и за треньорите, за да продължим победния си ход", сподели новото попълнение при пристигането си в София.

Кареасо премина медицински прегледи, а от днес ще се включи и в тренировъчния процес, заедно със своите съотборници. Параметрите по сделката за откупуване между двата клуба остават конфиденциални, уточниха от стадион "Българска армия".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).