Зико за "Колежа": Цените галопират! Колкото повече се бавим, толкова ще става по-скъпо!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (21)
10:50 / 01.09.2022
11227
Кметът на Пловдив Здравко Димитров коментира днес ситуацията около довършването на стадион "Христо Ботев", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Както вече информирахме читателите си, феновете на Ботев се заканиха да не стъпнат на съоръжението, преди то да е покрито изцяло с козирка. 

"Срещата с фенове и изпълнители беше много ползотворна. Смея да отбележа, че беше една от конструктивните срещи. Каквото е предначертано .... чекирахме всички проблеми, решени са, така че вървим в срок. Всичко ще бъде направено", заяви Зико пред камерата на Plovdiv24.bg.

"Тези 12 милиона не са отпуснати, това е теглен заем. Няма го г-н Борисов и няма кой да ни ги отпусне. Той ги даваше от София, когато ГЕРБ беше на власт. Г-н Борисов осигуряваше пари за спорта. За съжаление, след нас – само голи обещания. Каквото е почнато, трябва да бъде завършено. За съжаление, виждате, че цените галопират. Колкото повече се бавим, толкова съоръжението ще стане по-скъпо. Докъде ще стигнат тези 12 милиона – това ще го кажат специалистите", допълни още Здравко Димитров.

Гледайте в прикаченото видео какво още каза кметът на Пловдив!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).