Кредиторите съдят Христолов, за да го изгонят от АД-то

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (75)
10:36 / 01.02.2010
13169
Кредиторите на ПФК Ботев 1912 Пловдив АД ще сезират съда за да бъде обявено дружеството на Христолов в несъстоятелност и по този начин той да бъде изгонен от клуба. Според процедурите след това в дружеството ще влезне синдик. Това е една от точките, по които ще работи новосформираната работна група по време на срещата за възраждането на Ботев, която беше тази събота в хотел Империал. При най-лошия вариант, клубът ще започне от "В" група, смятат феновете. Освен изгонването му от клуба, феновете ще сезират и институциите да потърсят отговорност от Христолов за всички незаконни действия, които е вършил през годината и за умишленото водене към фалит на дружеството.

"Най-хубавото е, че има единомислие и всички заедно ще опитаме да излезнем от тази неприятна ситуация. За сега нещата се движат от юристите. Чак до срещи с премиера Борисов няма да се стига, но в бъдеще може да се срещаме с хора от БФС", заяви за Plovdiv24.bg едно от главните действащи лица в проекта за възраждане на Ботев - легендата Марин Бакалов.


Виж коментарите (75)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).