Интересно! Спонсорът на Локо сключи договор и с БФС

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
13:58 / 19.08.2022
5772
Българският футболен съюз представи две нови технически партньорства в подкрепа на родните футболни съдии. Това стана на официална пресконференция в Национална футболна база "Бояна“. Компаниите Money+ и Fuel Card, част от холдинга Финанс Плюс Мениджмънт Холдинг, ще подпомагат арбитрите ни през следващите два сезона.

Спонсорско-рекламният договор ще има не само финансова, но и логистична част – 170 от българските рефери ще получат специални карти за зареждане на гориво, с което ще бъде улеснен техният транспорт в рамките на страната.

"Основната причина да се ангаж ираме с този проект е фактът, че виждаме огромно развитие в българското съдийство в последно време. Приветстваме усилията и старанието на Българския футболен съюз в тази насока – самото привличане на световноизвестно име като Виктор Кашай за председател на Съдийската комисия е огромен успех и вярваме, че новото ни партньорство ще допринесе за развитието на арбитрите у нас“, заяви маркетинг мениджърът на компанията Таско Тасков и добави, че има намерение да се организират допълнителни маркетингови активности, както и гласуване за съдия №1 след всеки изминал кръг.

От своя страна председателят на СК Виктор Кашай също подчерта позитивните начинания, свързани с българското съдийство, в това число новата визуална идентичност на арбитрите и договор за екипировка с популярната италианска марка Macron.

От следващата седмица българските рефери ще носят логата на двете компании на новите си екипи, а в близко бъдеще ще стартират и допълнителните съвместни активности на БФС и Финанс Плюс Мениджмънт Холдинг, уточниха от футболната ни централа.

Любопитното е, че логото на същата компания стои на фланелките на Локомотив Пловдив, а хората, управляващи холдинга, са много близки до реалните собственици на "черно-белите". На пресконференцията на БФС пък присъстваше бившият рефер Таско Тасков, за когото се говореше, че е почнал работа именно в Локомотив Пловдив.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).