Томаш: Със смесени чувства съм! Заслужавахме да спечелим

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
20:33 / 15.08.2022
3409
Съжалявам, че не взехме трите точки. Мисля че бяхме по-добрият отбор и заслужавахме повече победата. Това заяви след края на мача наставникът на "смърфовете" Александър Томаш. Неговият Локомотив (Пд) завърши 0:0 като гост на столичния Локомотив.  

"Предният мач играем с 10 човека, сега пак играем с 10 човека. В началото започнахме добре, а после влезнахме в руслото на столичния Локомотив - единоборства. Създадохме доста положения, закъсняваме при определени ситуации. Виждам положителни неща, но и много работа ни чака. Мисля, че бяхме по-добрият отбор и заслужавахме повече успеха. Има обаче фактори, които не ми се коментират. Има десет нарушения, от които шест жълти картона. В предния мач играхме с десет човека, сега пак играхме с десет човека. Поддадохме се на играха на Локомотив София да има директен футбол и повече единоборства. Имахме четири ситуации. Закъсняваме при определени ситуации, но днес се справихме по-добре. Ние играем по начин, по който аз и моят екип искаме", заяви Томаш.

"Държа много на това да сме отдадени и сърцето да е вътре, искахме много да победим, заслужавахме да победим, затова съм със смесени чувства. Пепи Витанов не е готов, но го взех в групата, защото той е един от лидерите в отбора. Не правим ударна селекция, но искам точните хора. Искам лидери като Митко Илиев, Пиргов и Витанов, около които аз да градя. Поканени сме в чужбина за контрола, но търсим съперник за контрола за петък или за събота. Доволен съм от сърцето и себераздаването на футболистите", добави още наставникът на пловдивското Локо.


Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 20


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).