Христолов: От пет месеца отборът е на италианците

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (122)
14:26 / 19.01.2010
19780
Димитър Христолов за пореден път изненада с некомпетентно мнение, като заяви, че властта в отбора е на италианците и никой не бива да го търси него за сметки за ток и други разходи на отбора. Въпреки, че от няколко месеца ръководните органи в клуба са италианци, собственик на отбора по документи все още е Димитър Христолов и той ще отговаря за дълговете на дружеството.

"От пет месеца съм предал управлението на италианците - тях ги питайте защо няма ток. Бъдещето на отбора е в ръцете на италианците, като искат, да дойдат и да купят клуба", заяви Христолов.

"Излезе, че е голяма гордост това, което са направили феновете вчера. 15-20 човека влезнаха, без никой да пита, да почука, питаха ме защо не съм продавал отбора. Казах да ми докарат човек, но няма купувачи - аз го продавам от една година, но никой не го иска. Почнаха да ми говорят да им го подарявам. Даже днес четох някакви глупости, че съм щял да им го подаря в петък", каза още крумовският бизнесмен.

"Всеки само чака Христолов нещо да направи и веднага - на първа страница. Клубът си е мой, десет години съм го издържал, но все пак цялото общество трябва да помогне, това е обществен клуб - но никой не ми помага, нито Община, никой. Искат да им направя отбор - ми няма да им направя отбор!", завърши Христолов.


Виж коментарите (122)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).