Галя Топалова чакала 1 000 000 лв. или остава

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (73)
10:35 / 15.01.2010
11036
След поредицата от обнадеждаващи новини за Локо (Пд) Галя Топалова напомни за себе си и накара феновете да се замислят. Бизнес дамата е повдигнала пред хората на Коко Динев въпроса за плащането на акциите й. Собственичката очаква 1 000 000 лева, за да се оттегли и на книга от „Лаута" и да остави тима в ръцете на амбициозния бос. Първоначалната уговорка е била Галя да продаде част от играчите и да прибере парите от телевизионни права. За това бе подписан предварителен договор с Черноморец за Даксон Да Силва на стойност 100 000 евро и бе постигната принципна договорка за трансфер на Кирил Акалски, Дани Кики и Димитър Илиев в ЦСКА. По-различни причини тези сделки няма да се реализират и сега Коко Динев ще трябва да плаща от джоба си цялата сума за контролния пакет в ПФК Локомотив Пловдив 1936 АД. Това ще бъде своеобразна компенсация и за факта, че по настояване и на Едуард Ераносян бразилецът, Кики и Акалски със сигурност остават на „Лаута".

Ситуацията се усложнява и от наличието на трето лице, което трябва да получи процент от продажбата. Става дума за Иван Петлешков, който в последните два месеца издържал „черно-белия" клуб с лични средства и има споразумение с Топалова за дял от парите. Според слуховете Топалова вече е взела една част на ръка и с нея е покрила свой заем. По-голямата част от сумата обаче трябва да бъде приведена в най-скоро време.

Източник: в. "Меридиан мач"



Виж коментарите (73)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).