Тримата бразилци на Локо се озоваха в Сърбия, ето причината за пътуването

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:34 / 26.07.2022
4558
Положителна развръзка с документите на тримата нови бразилци в Локомотив (Пловдив) - Луан, Матеус и Евандро. Има голяма вероятност до края на седмицата те да получат работни визи и да могат да дебютират за черно-белите в предстоящото гостуване на Ботев (Враца), научи Plovdiv24.bg.

Мачът от 4-ия кръг на Първа лига е в събота от 18,30 часа на стадион "Христо Ботев".

Миналата седмица администраторът на Локомотив Пловдив Тома Цилев е пътувал с тримата бразилци до Генерално консулство на България в сръбския град Ниш, разбра още нашата медия. Там са подадени необходимите документи за издаването на работни визи и след кратък престой играчите са били върнати на "Лаута".

Както е известно, забавянето на картотеките на Луан, Матеус и Евандро се дължи на факта, че те не притежават паспорти на страна от Европейския съюз. С уреждането на правата им обаче селекцията на Локомотив Пловдив няма да приключи. Очаква се до края на трансферния прозорец на "Лаута" да пристигнат още две нови попълнения.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).