Привърженици на "армейците" към ръководството: На всяка цена - вън от ЦСКА!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:23 / 25.07.2022
1941
Една от големите фен фракции на ЦСКА-София - “Офендърс", стартира кампания под наслов “На всяка цена - вън от ЦСКА". “Червените" запалянковци разпънаха транспаранти с въпросния лозунг на сектор “А" на стадион “Българска армия" и пред "Литекс тауър". Днес тимът на Саша Илич приема Черно море, като варненци имат само победи от началото на сезона. Армейците пък продължават с колебливото си представяне, като имат само четири точки след първите два кръга.

“Офендърс" публикуваха снимка в своята страница във “Фейсбук", на която се вижда надписа, като е добавено описание "Цека, не си желан на Армията!", а фотото веднага бе споделено от други фенски страници като “Северъ". Напомняме, че ултрасите на клуба бойкотират масово ръководството на "червените", след като тима загубиха финала за Купата на България от Левски през месец май.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).