Бой между полицаи и фенове на Апоел преди мача с Ботев (Пд)

Автор: Цвети Христова
Коментари (5)
16:43 / 20.07.2022
5675
Фенове на Апоел (Никозия) предизвикаха безредици в центъра на София. Кипърците се изправят срещу Ботев (Пловдив) в първи мач от втория кръг на Лигата на конференциите. Двубоят е тази вечер от 20:00 часа на стадион "Васил Левски" в столицата.

Фенове на Апоел влязоха в схватка с полицията на "Орлов мост". Инцидентът започнал, когато кипърците започнали да замерят полицията с камъни. Те са били в едно от заведенията в Борисовата градина, разказа проф. Ефрем Ефремов, преподавател във Факултета по журналистика. 

"Репортерът проговори в мен. Запалянковци на Апоел се бият с полицията на "Орлов мост", написа Ефремов в личния си профил във Фейсбук. 

Фенове на Ботев (Пловдив) пък изненадаха неприятно отбора на АПОЕЛ (Никозия) преди днешния мач от втория предварителен кръг на Лигата на конференциите.

Около 04:00 часа тази сутрин привърженици на "жълто-черните" пуснаха заря в близост до хотела, в който е отседнал кипърският тим, за да нарушат съня на футболистите преди важния сблъсък.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 21


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).