Томаш: Тяхната греда влезе, а нашата - не! Трябва и късмет, чакаме още двама нови

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:53 / 16.07.2022
3046
Има доста неща, които ни разделиха, но аз искам да поздравя моите футболисти за себераздаването и сърцето, което за втори мач показаха. Вярвам, че Локомотив само ще се подобрява. Имаме нашите проблеми, но този процес не е лесен. Това заяви треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш след снощната загуба с 0:2 от шампиона Лудогорец.

Ето какво още каза 43-годишният специалист в Разград:

Поздравявам и нашия 12-и играч - публиката, която ни вдъхна увереност. Ширината в състава на Лудогорец направи задачата ни много трудна. Тяхната греда влезе, а нашата - не. Във футбола трябва и шанс, и късмет, но когато човек иска, нещата ще се получат.

Индивидуалната класа на футболистите на Лудогорец решиха дадени ситуации в тяхна полза, но ние компенсирахме с други неща. Не съм доволен от позиционирането при фаул в атака, но съм убеден, че нещата ще се получат.

Липсва ни малко конкуренция на определени позиции. Имаме чудесни футболисти, но им трябва малко конкуренция. Надявам се с нови попълнения, които бързо да привлечем, да бъде конкурентоспособни. Чакаме още двама полузащитника.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).