Крушарски ясно посочи откъде Локомотив е тръгнал към спечелването на 3 купи и медали

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:08 / 01.07.2022
3796
Бившият собственик на Локомотив Пловдив Христо Крушарски в момента е в далечна Бразилия по бизнесдела, а след това ще пътува и до Аржентина и поради тази причина доста дълго време ще отсъства от страната.

Крушарски направи любопитно изказване и ясно посочи откъде е тръгнал Локомотив към спечелването на 3 купи и сребърни медали в шампионата. Повод за реакцията му бе благодарността, която ръководството на Левски изказа към него за помощта му при провеждането на подготвителния лагер в Боровец, Самоков и Говедарци.

"Това само може да ме радва, че от Левски са доволни от нашето сътрудничество по време на лятната им подготовка. Радва ме, че съм направил нещо добро в България и то е оценено. Призовавам всички радетели на футбола в България да направим по едно теренче със собствени средства, за да можем да си харчим парите в България и така да привлечем повече чужди отбори да идват при нас на подготовка. Трябва сами да си помогнем. Пожелавам успех и на Левски в започващия нов футболен сезон. Нека само да припомня,че Локомотив Пловдив под мое ръководство, започна от тези места пътя си към спечелването на купите – две Купи на България и една Суперкупа", заяви пред dsport.bg Христо Крушарски.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).