Половината "Бесика" вече е покрита! Ето какво предстои, преди да се премести скелето

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
12:43 / 23.06.2022
6459
Половината Трибуна "Бесика" вече е покрита с козирка! До цялостното довършване на съоръжението обаче остава доста работа, като усилията на фирмата изпълнител са всичко да приключи до края на август.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че козирката ще покрива 70 процента от седящите места на трибуната. В пространството под "Бесика" ще бъде разположен клубният музей, магазинът за фенартикули, както и заведение.

"Както прогнозирахме преди няколко дни, до днес се постави цялата покривна част на всички монтирани ферми ... Браво на работниците! Сега остава да се монтират декоративните елементи по краищата на козирката, изравнителният парапет, осветлението под козирката, камерите и озвучителните тела.

След това, скелето ще се измести, за монтирането на останалата част от козирката. Лека и спорна работа, момчета". Това написаха администраторите на страницата във Фейсбук "Ние сме Локомотив Пловдив".


Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).