Станимир Стоилов: Подкрепям с две ръце предложението на Локо (Пд)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:09 / 20.06.2022
8516
Треньорът на Левски Станимир Стоилов коментира предложението на ПФК Локомотив Пловдив за данъчни облекчения от държавата за клубовете, които инвестират в стадионите и базите си.

"Да, прочетох предложението и съм запознат с него. Изключително похвална инициатива на Локомотив Пловдив. Най-малкото ние като клуб ще подкрепим нещата, които са казани. Даже, доколкото разбрах, от нашия клуб ще има неща, които искаме да добавим. Ако всеки път правим такива позитивни предложения и ги дискутираме, ще вървим много по-лесно напред. Знам, че сега по-голяма част от клубовете могат да им кажат: "Вие там какво си пишете". Нашият клуб имаме отсъствие на изпълнителния директор, но ще седнем да добавим точка или две. Това, което прочетох от тях, е с моето мислене за съвременно развитие на футбола. Виждам позитивни неща. Няма нищо негативно. Има неща за добавяне, но няма нищо негативно. С двете си ръце подкрепям предложението на Локомотив Пловдив", заяви пред gong.bg наставникът на "сините".


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).