Спортен празник събира децата на община "Родопи"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:28 / 09.06.2022
1838
Празник за Купата на община "Родопи“ ще събере децата от всички населени места в "Лесопарк", село Първенец. Спортната надпревара ще се проведе тази събота под патронажа на кмета на общината Павел Михайлов и председателя на ОбС "Родопи“ Георги Цанков. Игрите и забавленията ще започнат в 10,00 часа.

Събитието ще има състезателен характер, а целта е да се възпитават у най-малките желание да спортуват и да имат активно отношение към здравословния начин на  живот.

Регламентът предвижда отборите да бъдат разделени в две категории, като всеки отбор ще включва по 5-ма състезатели. Първа категория е отборът на учениците  във възрастова група от 5-ти до 7-ми клас. В проявите могат да участват и родители. Отборът на възрастните ще е втората категория.

Ще има и занимания с аниматори  и образователни модерни игри за най-малките участници. Всички желаещи могат да се включат в масовите състезания "Мама, татко и аз. Баба, дядо и внуче“.

За всички  участници са осигурени купи, медали и предметни награди, а за победителите - атрактивни подаръци, заявиха от община "Родопи“.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).