Борислав Михайлов договори премиите за турнира Лига на нациите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
16:53 / 01.06.2022
1752
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов посети лагера на националния отбор в Разград преди старта на Лига на нациите и изрази задоволство от предоставените условия за подготовка на тима. Той пожела успех на футболистите и треньорското ръководството преди важния двубой срещу Северна Македония в четвъртък и подчерта увереността си в доброто представяне на младия ни състав.

Той проведе работна среща с капитаните и треньорското ръководство на националния отбор, на която бяха уточнени параметрите на премиите за тазгодишния турнир Лига на нациите.

По случай Деня на детето пък треньорът на националния отбор Ясен Петров и футболистите зарадваха феновете в Разград. Селекционерът на България и трима от играчите - Иван Турицов, Илиян Стефанов и Филип Кръстев посетиха специално организираната фен-зона за привърженици на българския национален отбор на Ларгото в града, където се срещнаха с малки и големи фенове.

Селекционерът Петров и футболистите премериха сили с децата в електронните спортове в обособената гейминг-зона. И след това повече от час раздаваха автографи за удоволствие на привърженици от всички възрасти.

Двубоят България- Северна Македония е утре от 19:00 часа на "Хювефарма арена" в град Разград.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 18


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).