"Зума има тежката дума" за новия треньор на Локо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
14:28 / 23.12.2009
4144
"Зума ще има тежката дума за новия треньор на Локомотив", това заяви бъдещият президент на клуба Костадин Динев. Екипът, който ще работи в клуба - Едуард Ераносян, Христо Бонев и Атанас Узунов ще се събере заедно да обсъди кой да бъде бъдещият треньор на тима, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Самият Бонев заяви: "Г-н Динев още по времето на покойния Георги Илиев доказа любовта си към Локо. От няколко месеца водехме преговори с него и сега той ще вземе отбора. Апелирам вече всички да бъдем единни и да уважаваме всичко, което хората правят за Локомотив. Целта ни е тази година да останем в групата, а догодина ще гоним Европейските клубни турнири.

Смятам, че трябва да бъдем благодарни на това, което г-жа Галя Топалова прави за Локомотив през тези две години и половина, тъй като тя издържаше отбора в едни труден за нас момент. Много от феновете на отбора имат негативно отношение към нея, но сега трябва да й бллагодарим, защото се съгласи на тази сделка. Нашите привърженици често подценяват нещата, които се правят за отбора.

Няма да имам проблем да работя с Едуард Ераносян. Имали сме неразбирателства преди, но и за двамата Локомотив стои над всичко и сега сме загърбили неразбирателствата. Нямам търпение да му изтече наказанието", заяви на пресконференцията Христо Бонев.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).