Четири фирми пожелаха да правят терена на стадион "Христо Ботев", ето кои са те

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
14:18 / 20.05.2022
9359
Четири фирми пожелаха да изградят тревното покритие на стадион "Христо Ботев“ и подадоха документи за участие в обществената поръчка, научи Plovdiv24.bg. Това стана ясно след днешното отваряне на офертите в Община Пловдив.

Въпросните кандидати са: Тотех ЕООД (София), ДЗЗД Уни грийн (водещата компания е от София, а останалите са от Бургас и Шумен) Бос-Ей-Си Си ООД (село Вълкосел, община Сатовча) и Джерамис Интернешънъл ЕООД (София).

"Срокът за определянето на победител е до 3 месеца, но ние ще направим всичко възможно да приключим по-рано", заяви пред Plovdiv24.bg Тодор Тодоров, който е директор на Дирекция "Обществени поръчки".

Както вече информирахме нашите читатели, поръчката е за 269 999 лв. без ДДС (324 000 лв. с ДДС).

Тя включва: Инженеринг за реконструкция на тревното покритие, изграждане на автоматизирана поливна система, изграждане на помпена станция за захранване на поливната система, доставка на полиетиленови резервоари, възстановяване и оборудване на съществуващ сондаж с помпа и автоматика за пълнене на резервоарите.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).