Защитник на Левски: Можех да играя в Ботев (Пд), но се отказах след разговор със Стоилов

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:38 / 13.05.2022
3248
Защитникът на Левски Сонко Сундберг призна, че е имал предложение от Ботев (Пловдив) преди да пристигне на "Герена". Футболистът обясни и защо не се е стигнало до трансфер в "Коматево".

"Да, имаше възможност да премина в Ботев (Пд). Те имат шведски треньор (б.а Азрудин Валентич), познавам някои от техните играчи. Когато проведох разговор със Станимир Стоилов, той ме убеди на 100% заради начина, по който мисли, заради това как гледа на мен като играч и къде още мога да се развивам. Това беше моментът, в който той ме спечели и след това вече знаех къде ще играя. От този ден насам не съм го мислил повече", заяви пред "Труд" Сонко Сундберг.

"Бях чувал добри неща за Стоилов. Може би още преди 8 години, когато бях в АИК и се изправихме срещу Астана. Дори тогава моите съотборници говориха с уважение за него, бяха впечатлени от него. Това бе първият случай, в който чух за него. И сега, когато водихме разговори, той ме спечели, няма спор", допълни защитникът.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).