Фенове и Бонев искат промени от Топалова, връщат Ясен Петров

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (61)
18:13 / 17.12.2009
12163
За промени в начина на управление на Локомотив Пловдив се разбраха фенове на среща с легендата на клуба Христо Бонев, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Група от привърженици на тима ще се срещне със собственичката Галя Топалова за да поискат промените, за които се разбраха на срещата на Лаута. Феновете се обединиха около този план, тъй като се разбра, че реален купувач за отбора в момента няма и вариантите пред отбора са единствено с Топалова.

Сред изискванията от феновете ще са свиване на заплатите и бюджета като цяло. За да има пари в отбора, най-скъпоструващите играчи - Даксон Да Силва, Фелисиен Сингбо, Рафаел и Тиаго, ще бъдат продадени. С останалите играчи ще се уреди среща, като и тяхното желание е дори с цената на това заплатите им да бъдат по-малки, те да си ги получават винаги навреме, а не с големи забавяния, както е сега.

По предложение на Христо Бонев като старши-треньор ще се върне и Ясен Петров. Той бе изгонен преди години от Топалова, но сега това ще е едно от условията, които феновете ще поставят пред собственичката на клуба. Той ще поеме треньорския пост и трябва да бъде оставен да взема сам решения. С останалите въпроси ще се занимават Бонев и Атанас Узунов, който също присъства на срещата. Последните двама заявиха, че ще работят и само за каузата на отбора, като не очакват да бъдат назначавани на ръководни постове, за да получават заплати. Ясен Петров също заяви, че основното нещо е да се работи и да се създаде добра организация и не го интересува чак толкова колко голяма заплата ще получава. Той заяви също, че си е набелязал няколко футболисти, които могат да пристигнат в Локо със свободни трансфери, но каза, че за да говори по-конкретно по всички въпроси, трябва първо да проведе лична среща с Галя Топалова.


Виж коментарите (61)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).