Мениджър на италианска компания: Радваме се да започнем партньорство с ПФК Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
11:24 / 26.04.2022
5025
Италианският производител на спортна екипировка "Макрон" представи ПФК Ботев (Пловдив) като нов член на голямото си семейство. На официалната си страница от компанията потвърдиха за подписването на договора с "жълто-черните".

Ето какво гласи пълното съобщение:

Още един престижен български футболен клуб се присъедини към семейството на Макрон. От юни, Hero Company ще бъде новият технически спонсор на ПФК Ботев Пловдив. Като най-старият футболен клуб в страната, Ботев е един от най-следваните отбори в България, което прави това партньорство още по-важно.

Тази година ПФК Ботев Пловдив празнува своя 110-годишен юбилей. Основан през 1912 г., той приема името Ботев в чест на българския народен герой Христо Ботев. Клубът има две национални титли, три купи на България, една Суперкупа на България, Балканска купа и участия в турнирите за европейските купи.

Макрон и Ботев Пловдив вече работят заедно за разработването и производството на новите комплекти за мачове, които отборът ще носи през следващия сезон, включително персонализираните фланелки по повод 110-годишнината на клуба. Характеризирани с качеството, техниката и стилистичната иновация, характерни за продуктите, произведени от италианската марка, фланелките ще бъдат обогатени с изискани и персонализирани графики, вдъхновени от историята, традицията и символите на клуба.

"Радваме се да започнем това партньорство с ПФК Ботев Пловдив", коментира Франческо Вентура, областен мениджър на Макрон. "Важен клуб, богат на история. Път, който започва с честването на 110 години история, което ни дава допълнителен стимул за създаване на фланелки, които най-добре изразяват историята и традицията на отбора. Сигурни сме, че скоро ще станат любими на феновете, като средство за изразяване на любовта си към цветовете на този клуб".


Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).