Голям мач в Пловдив! Академик приема лидера в НБЛ

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
11:57 / 19.04.2022
1422
Академик Пловдив ще бъде домакин на Рилски спортист (Самоков) в дербито от поредния кръг в Националната баскетболна лига. Мачът е утре (20 април) от 19:00 часа в зала "Сила".

Билетите за срещата ще се продават на касата на входа на залата. Входът за деца до 12-годишна възраст е свободен.

Академик отново ще изненада своите фенове. Наши гости ще бъдат децата от "Специалния Отбор" на Тина Димитрова. Те ще участват в игра по стрелба за топка, в която се играеше във VTB лигата.

За най-малките до 12 години ще има нова игра със стрелба за раница с логото на Академик. Всеки с билет за срещата ще участва в томболите за потник на Академик и ваучер от 15% отстъпка за хотелско настаняване в делничен ден в бутиков комплекс за релакс и езда.

В миналия кръг пловдивчани победиха категорично у дома Ямбол. Рилски спортист също записа убедителна победа като гост на Черно море във Варна.

В класирането Академик е на седмото място с 37 точки, а Рилски спортист е лидер с 48 точки. Академик загуби двете си срещи до момента срещу "Рилецо".

Съдии на двубоя ще са Николай Цинцарски; Искрен Манолов; Ивайло Иванов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 15
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).