Сериозен шанс се отваря пред Ботев да привлече една от звездите в Първа лига

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:55 / 02.04.2022
6819
Сериозен шанс се отваря пред ръководството на Ботев (Пд) да привлече звездата на Черно море Евгений Сердюк. Украинският нападател има договор с варненци до края на настоящия сезон и все още отказва всякакви преговори с шефовете си за удължаване на контракта.

В момента голмайсторът на "моряците" може свободно да преговаря с други клубове, а според наши източници наскоро той е изслушал актуална оферта от Ботев (Пд).

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че "жълто-черните" искаха Сердюк в края на полусезона и се говореше дори, че са готови да платят на Черно море 175 000 евро за него.

От ръководството на варненския клуб обаче поискаха 300 000 евро, а треньорът Илиан Илиев официално заяви, че от Ботев са предложили на Сердюк заплата, която е 3 пъти по-голяма от настоящата му.

Първа опция пред украинския голмайстор ще бъде трансфер в чуждестранен клуб с традиционно участие в европейските турнири. Ако това не се осъществи, твърде вероятно е нападателят да приеме офертата на собственика на Ботев Антон Зингаревич.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).