Локо може да "уволни" Николай Киров за втори път

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
12:26 / 01.04.2022
3409
Оставането на Николай Киров на треньорския пост в ЦСКА 1948 зависи от резултата на мача срещу Локомотив Пловдив в Бистрица тази неделя. 

Киров получи пълна свобода на действие в клуба, премахнат бе 8-часовият работен режим на отбора по негово настояване. Той проведе и зимната подготовка, "червените“ бяха подсилени подобаващо и навременно през трансферния прозорец.

Играта обаче не е задоволителна, както и резултатите – ЦСКА 1948 е далеч от челната шестица, в предния кръг падна 0:1 от Берое и 2 кръга преди края на редовния сезон отборът е в четворката, която ще се бори за оставане в елита. Новата цел е да бъдат спечелени 6 точки от следващите две срещи, за да се съхранят шансовете за атака на 7-ото място в плейофите. Информацията е на "Гонг".

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Локо веднъж вече е "уволнявал" Киров. Това се случи след финала за Купата на България през 2019 година.

"Не е имало скандал между нас. Благодарих им за това, което са направили за Ботев, но аз имам правото да взема това решение, след като няма резултат. Работа, която накрая е катастрофална. 6 загуби поред, тотална загуба за Купата на България, където бяхме суперподготвени. Аз като собственик какво да направя? Естествено, че ще направя промяна!", обясни тогавашният клубен бос Георги Самуилов.


Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).