Бруно Акрапович: Съжалявам, че поех ЦСКА! Вече съм помъдрял!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
12:59 / 30.03.2022
6539
Бившият треньор на Локомотив Пловдив и ЦСКА-София Бруно Акрапович даде доста откровено интервю пред босненския сайт "Репрезентация". Специалистът призна, че е можел да поеме националния отбор на Босна и Херцеговина, преди на поста да бъде назначен Ивайло Петев. В момента Акрапович е начело на македонския Шкендия (Тетово).

"Точно тогава обаче ЦСКА ми се обади. Трябваше добре да претегля нещата и да реша дали да им приема офертата, или да поема риск с Босна и Херцеговина. Имах разговори с ръководството на националния тим, но… Преди дни излезе статистика, която показва, че съм треньорът, спечелил най-много точки в ЦСКА за последните няколко години. Наред с това в този период клубът продаде играчи за добри пари. Хората, които управляват ЦСКА, обаче не оцениха това, което направих. Стигна се и до раздялата ни. В крайна сметка, от днешна гледна точка, мога да кажа, че съжалявам, че не поех националния отбор на Босна и Херцеговина", заяви Бруно Акрапович.

"Ще бъде огромна чест да водя страната си, вече съм и помъдрял. Няма обаче да кажа нищо повече по темата, защото тима си има треньор, с който много добре знаете, че съм приятел. Говорих с Петев, преди да бъде избран. Тогава го предупредих, че няма да му е лесно и трябва да се подготви добре психически, защото всеки знае какви са нашите нрави. Дори и да бе класирал националния отбор на световното, пак срещу него щеше да има критики“, допълни бившият наставник на Локомотив Пловдив.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).