Фенове на Локо искат от Топалова да каже кога ще има сделка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
11:41 / 03.12.2009
3742
Една от фен-групировките на Локомотив Пловдив - Наполетани, публикува днес съобщение, в което иска собственикът на клуба Галя Топалова да обяви с кого преговаря за акциите на Локо и да каже кога ще се осъществи сделката. "Черно-белите" фенове са недоволни от протакането на сделката и искат възможно най-бързо да разберат дали наистина ще има сделка и кога ще се финализира. Ето и цялото съобщение:

Преди десет дни за първи път г-жа Топалова зарадва нас феновете на Локомотив Пловдив. Тя заяви, че със сигурност продава отбора и до десет дена ще е ясен новия купувач, мистериозен българин, който не желае да става известен преди да е финализирана сделката. Същата тази сделка трябваше да стане факт десетина дена след това така позитивно изказване на г-жа Топалова.

За съжаление, сега десет дни по-късно не само, че няма нов собственик, но и ставаме свидетели на поредната доза лъжи и патологичен непрофесионализъм.

Заради нежеланието на собственика да плати няколко хиляди лева се наложи да играем срамно "домакински" мач на стадиона на "гостите". Въпреки, че тримата фена на Славия няма как да повлияят на играчите, самата обстановка и дори тревата на стадиона оказаха влияние и Локомотив загуби. За пореден път губим точки заради непрофесионализма и некадърността на ръководството ни.

Г-жо Топалова, настояваме да представите официално пред българската спортна общественост точния купувач на Локомотив Пловдив, ако такъв съществува както и точна дата на която сделката ще се осъществи. Очакваме да покажете готовност да понесете последствията ако това не се случи.

Napoletani Ultras Plovdiv 1995



Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).