Златински също изпусна дузпа, но след това вкара два и донесе победа за дубъла на Локо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
17:54 / 06.03.2022
3869
Отборът на Локомотив II (Пловдив) записа нова победа в Трета лига - Югоизточна група. “Черно-белите" спечелиха с 2:0 гостуването си на Сокол в Марково. Две попадения на Христо Златински донесоха трите точки на “черно-белите".

Локомотивци контролираха нещата на терена и заслужено стигнаха до успеха. В 60-ата минута пловдивчани стигнаха до дузпа. Христо Златински застана зад топката, но пропусна да открие резултата.

В 70-ата минута възпитаниците на Господин Мирчев поведоха. Христо Златински се разписа за 0:1 след асистенция на Петър Андреев. Пет минути преди края резултата бе удвоен. Александър Колев намери Христо Златински, който оформи крайното 0:2.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че Христо Златински се разписва вече в трети пореден мач за дубъла на Локомотив, след като се завърна официално на терена през 2022 година.

Стартов състав на Локо II:

Кристиан Томов, Васил Църцев, Ангел Костов, Иван Вълев, Тони Лесов, Тодор Павлов, Христо Златински, Васил Василев, Надим Ангелов, Видол Сейменски, Георги Георгиев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).