ЦСКА пуска Ботев на „Българска армия”, ако играят в понеделник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
17:21 / 30.11.2009
5931
Ръководството на ЦСКА взе решение да пусне Ботев Пловдив на стадион „Българска армия" за двубоя на „канарчетата" срещу Пирин. Това обаче може да стане само при положение, че Ботев отложи двубоя срещу „орлетата" за понеделник.

„Нямам как да пуснем Ботев да играят в събота срещу Пирин, защото ние в неделя имаме мач. Взехме решение, че ще им позволим да домакинстват на наш терен, но ако си изместят мача от събота за понеделник", коментираха от ръководството на ЦСКА.

Преди две седмици „жълто-черните" от Ботев домакинстваха срещу Своге на стадион „Българска армия", като направиха 1:1. Тогава за момент се получи проблем с плащането на наема, но явно в крайна сметка двата тима са се разбрали. Решението за това къде ще се играе мача се взима от Спортно-техническата комисия, която традиционно заседава във вторник.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).