Локомотив записа "домакинска" загуба от Славия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
16:28 / 30.11.2009
7730
Локомотив Пловдив записа пети шампионатен мач без победа и остана на 15-ото място след предпоследния есенен кръг в "А" група. "Смърфовете" загубиха символичното си домакинство срещу Славия, играно на стадиона на "белите" с 0:2. За пръв път от доста време старши-треньорът Стефан Генов успя да сглоби титулярна единадесеторка без да ползва юноши или резерви, но и футболистите в черно-бяло не успяха да достигнат дори до частичен успех в двубоя.

Срещата като цяло бе изключително скучна без много интересни ситуации, като и двата отбора опитваха единствено вяли далечни удари, които не застрашиха вратарите по никакъв начин. Чак в 61-ата минута на второто полувреме бе и първото по-чисто положение, при което Славия поведе в резултата. Жуниор бе оставен непокрит около границата на наказателното поле и с точен шут преодоля Стоян Ставрев, вкарвайки пътив гол в мача.

Второто попадение падна точно десет минути по-късно. Негов автор отново бе Жуниор, като този път нападателят на "белите" се възползва от грешка на Петър Кюмюрджиев, открадна топката и след самостоятелен пробив вкара за 2:0. В последните минути "смърфовете" направиха плах опит да върнат поне един гол, но не успяха да сътворят нищо запомнящо се.


Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).