Георги Минчев най-после титуляр за новия си отбор

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
09:43 / 02.03.2022
2182
Бившият вече футболист на Локомотив Пловдив Георги Минчев най-после излезе титуляр за новия си отбор ФК Рига, видя Plovdiv24.bg. Нападателят тренира вече втора седмица с латвийския тим, който е на подготвителен лагер в Турция.

Треньор на ФК Рига Торстен Финк включи Минчев в стартовия си състав при равенството 1:1 срещу норвежкия елитен клуб Сандефьорд. Единственото попадение за латвийците бе дело на Лоукили четвърт час преди края.

Любопитното е, че това бе трето поредно равенство за ФК Рига след трансфера на Георги Минчев. В първите две контроли с негово участие тимът завърши 0:0, като нападателят влизаше в началото на второто полувреме.

Със спаринга срещу Сандефьорд приключи лагерът на светлосините в Турция. Първият официален мач на отбора е на 12 март срещу ФК Валмиера в първия кръг от новия сезон на Висшата лига на Латвия.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).