ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Българите донесоха точка за Ботев при драматично 2:2 в Мездра
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:26 / 28.11.2009Коментари (46)13923
© Plovdiv24.bg
Ботев постигна драматична точка при гостуването си на Локо в Мездра. Двата отбора си поделиха по едно полувреме и логично стигнаха до 2:2.

"Канарчетата" започнаха без нито един българин в стартовия състав. През второто полувреме в игра се появиха Иван Караманов и Илиян Йорданов и именно те донесоха точката за "жълто-черните".

Цяло първо полувреме домакините бяха по-настоятелния отбор и се оттеглиха с комфортна преднина от два гола.

Първо още в 10-та минута футболист на Локо се сгромоляса в наказателното поле, след съприкосновение с Даниел Ола и съдията побърза да посочи бялата точка. Страти Илиев бе точен и поведе

своите в резултата.

В края на полувремето домакините стигнаха и до втори гол, дело на Исмаил Иса, след центриране.

След почивката "канарчетата" излязоха тотално преобразени и стигнаха до равенството с два гола на българските резерви.

Първо Иван Караманов успя да изравни в 55-та минута, възползвайки се от неразбирателство в защитата на домакините.

15 минути преди края "жълто-черните" получиха право да изпълнят дузпа. Емануеле Морини застана зад топката, но ударът му бе париран. Илиян Йорданов обаче притича и до вкара топката за 2:2.

За пълен обрат на "канарчетата" не им стигна времето.
Още по темата: общо новини по темата: 5
30.11.2009
28.11.2009
28.11.2009
27.11.2009
27.11.2009






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
не мога да разбера, за какво се плюете. Мача очевидно беше решен предварително: на полувремето 1 и вторто 2-ка с повече от 2,5 гола. И двете дузпи бяха доста пресилени, но никой от играчите не протестираше. Не ви ли се струва странно при толкова важен мач?
0
 
 
Бях на мача. Първото полувреме целия отбор игра слабо, но през второто всички се стараха и не трябва да делим отбора на българи и чужденци. След мача изпълнителния директор на Ботев (тъмния) дойде при нас и каза, че в сряда вечерта или четвъртък сутринта сделката ще бъде обявена. Каза, че сега всички трябва да сме заедно. Попитан от фен (с преводач), колко е сигурна сделката той отговори, че е много вероятна, но винаги да имаме на ум, че преговарят с Христолов. Помоли, ако сделката е фак на мача с Пирин да подкрепим отбора. Най-вероятно този мач ще се играе отново на армията в понеделник 7 Дек.
0
 
 
В последната минута ако не се лъжа, дори имахме шанс за трети гол, но топката не влезна в мрежата. Както и да е, важното е, че взехме нещо от Мездра, и това може да ни бъде от полза.
+1
 
 
Две "златни" български резерви отсрамиха чуждестранния контингент от футболисти в Ботев. Иван Караманов и Илиян Йорданов донесоха точка на "канарчетата" при гостуването им срещу Локомотив в Мездра.
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 28.11.2009 г.
+2
 
 
Ехее... ''звездата'' Морини да изпусне дузпа .. ся да не почнете да го псувате момчето :Д :/ такива селски отборче другия сезон трябва да си ги взимаме без затруднения,дано станат сделките,та да се махнат Хтистола и Галка :)
0
 
 
Би трябвало срещу Своге и Локо Мездра да имаме победи, защото в най-добрия случай /ако бием Пирин, което едва ли ще е лесно/ ще завършим с мижавите 9 точки. Но все пак и хикса е по-добре отколкото загубата. И момчета не злорадствайте за състоянието на буферите, дори и те да се правят на духовити за наша сметка - дайте да си гледаме нашето положение а то хич не е добро. Тяхното също, така че съвета ми е и за тях.
0
 
 
стига сте говорили глупости бе нали нямаше да се делим на канари буфери а щяхме да се обединяваме в името на Пловдив кво стана а май само празни приказки говорите за да си проветрявате устите
на 28.11.2009 г.
0
 
 
Как може да твърдите,че една точка срещу Пирин ще е успех? Я намерете едно класиране от миналата година и ми кажете с колко точки отпаднаха Вихрен и Спартак Варна.Аз пък ще ви кажа с колко завърши последния Беласица,мисля бяха 19! С хиксове като домакини на Своге и Пирин,па макар и на неутрален терен може и до 19 да не стигнем. Ако победим Пирин в последния кръг и Ботев се раздели с Христолов ще имаме илюзорни шансове за спасение,ако ли не...-----
0
 
 
тъпите буфери като паднат от славия вече и тяхната работа ще е опечена.другата година и двата отбора ще сме в б група.на мен лично ми стига че ги поебахме мангалите , за другото не ми пука ,защото ботев винаги ще го има и рано или късно ще се оправим, а циганите от лайнута винаги ще си останат отбора на малцинството, което го знае цяла българия
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев оправи документите на нападател, карал проби през есента
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Ботев може да загуби седмата позиция
На този ден преди 1 година: Всички говореха за Ботев и Пловдив
Ботев пусна още билети за мача с ЦСКА-София, бройките са ограничени
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: