Треньорът на Локо II: Огромно благодаря на Христо Златински и Кирил Акалски

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
16:48 / 18.02.2022
5140
Треньорът на втория отбор на Локомотив Пловдив Господин Мирчев сподели очакванията си пред клубната телевизия за подновяването на сезона в Трета лига - Югоизточна група. Специалистът изказа специални благодарности към опитните Христо Златински и Кирил Акалски, които се съгласиха да подсилят дублиращия тим.

"Бих казал, че ни очаква дерби срещу Розова долина, защото и двата отбора сме долу в таблицата на временното класиране. Тежък мач, но и на съперника няма да е лесно. Стараем се да играем по схемата, която използва и мъжкият отбор. Смятам, че с контролите, които изиграха момчетата през зимната подготовка, направихме крачка напред и като стил на игра", започна коментара си Господин Мирчев.

"Едно голямо благодаря на Христо Златински и Кирил Акалски за това, че се съгласиха да помогнат на отбора. Имаме нужда от опитни футболисти. Само появяването им на терена даде на останалите момчета по-голямо самочувствие и увереност. Другите сигурни нови попълнения са Васко Василев от Борислав Първомай (централен защитник) и Георги Георгиев от Марица Пловдив (централен нападател)", допълни още наставникът на дублиращия отбор на Локомотив Пловдив.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Мирчев!



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).