ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Топалова подписа концесията за стадион Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:01 / 24.11.2009Коментари (10)5616
© Plovdiv24.bg
Собственикът на Локомотив Пловдив Галя Топалова е подписала договора за концесията на стадион "Локомотив" в парк Лаута, научи Plovdiv24.bg. Към момента това е станало едностранно, като контрактът трябва да бъде парафиран и от юристи в Общината, както и от кмета Славчо Атанасов. Очакваше се подписването на концесията да стане на официална церемония, но изглежда с последните промени в клуба и продажбата на мажоритарния пакет акции, която Топалова готви, няма да има такава церемония. Договорът за концесията, който е на ПФК "Локомотив", ще бъде изпълняван от новите собственици на клуба, ако се стигне до сделка на 21 декември. Това потвърди и настоящият финансов директор на клуба Иван Петлешков. По този начин при сделка за Локомотив, Топалова няма да има нищо общо със "смърфовете". Ако сделката пропадне, тя ще трябва да изпълнява клаузите по концесията.
Още по темата: общо новини по темата: 98
06.10.2016
31.08.2016
26.08.2016
25.08.2016
23.08.2016
19.08.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Новият собственик е отново жена и нейното име е Петя Славова!!!
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 24.11.2009 г.
0
 
 
Остави ги жълтите,при тях са говори,ама действия никви,при нас виждате - филанлизирали са всичко .. дано стане всичко :)
0
 
 
Абе, чобанин гледай си вашите италиански шарлатани, и не се опитвай да мислиш ве! Достатъчно неволи си има вашия италиански катун за да се безпокоиш за нас! Това как ви звучи, онова как ви звучи?! При вас сделката звучи от половин година вече, ахмак!
+1
 
 
Ами Честита ни концесия на всички черно-бели! Толкова години чакане и ето, че най-после узаконихме дома си и повече от всякога преди днес можем да кажем, че "Лаута" е нашият дом! Концесията е сигурен белег, че ханъмата си тръгва с последно сбогом! Ако всяко начало си има край, тогава ние феновете на Локо Пд можем да кажем, че всеки край поражда едно ново начало!Нова надежда озари сърцата на всички черно-бели!Надежда и вяра за едно по-добро бъдеще!Нека никой не се съмнява, че "Лаута" ще има своя нов Господар до броени дни!Няма такъв лудак, който да я вземе тази концесия, без да е преценил, че има сили да се справи с нея! Новият силен човек на "Лаута" определено ще бъде с мощни финанси, някой оттипа на Божков, Събев, Славова и Ковачки!Щом взима отбора и концесията значи човека има визия как ще изглежда бъдещето на Локомотив Пловдив!Знае как да го постигне, и как да се справи!Никой не започва да строи къща преди да сметне всички разходи по нея и да прецени има ли финансови сили да я построи!Концесията и това, че "Щракалка" е започнала да се разплаща с футболистите е ясна индикация, че ни напуска завинаги и на нейно място идва нов човек!Ние трябва да запазим спокойствие, да проявим търпение и да чакаме!Не се хващайте на провокациите на "доброжелатели" , които целят да ограбят радостта на изтерзаната ни душа! У дома отново изгря слънце...дай, Боже!
+4
 
 
това сериозно вдига цената на отбора, макар че едва ли ще и дадат 4млн. евро.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: