След като от "Лаута" го отрязаха, куриерът Малембана подписа с Локо (Сф)

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
13:14 / 10.02.2022
2967
Бившият футболист на Локомотив Пловдив Давид Малембана най-после си намери отбор след повече от половин година почивка. Централният защитник подписа днес договор за 1,5 години с Локомотив София и бе официално представен от новия си клуб.

Plovdiv24.bg припомня на читателите си, че бранителят напусна черно-белите в края на миналия сезон, след като договорът му изтече и той категорично отказа предложението да го поднови. Впоследствие Давид Малембана не успя да си намери друг отбор и започна работа в Берлин в известна куриерска фирма.

Тази зима футболистът направи опит да се завърне в Локомотив Пловдив, но собственикът на вицешампионите Христо Крушарски логично не допусна компромис от своя страна.

Заради чувствителното си изоставане от подготовката все още не е ясно кога точно треньорът на столичните "железничари" Иван Колев ще може да разчита пълноценно на новото си попълнение.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).