Вижте какво прави Ибрахимович във фитнеса

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:11 / 08.02.2022
7233
Неостаряващият Златан Ибрахимович e истинска канара от мускули. Той отново показа, че се намира в перфектна форма. В профилите си в социалните мрежи 40-годишният футболист на Милан сподели видео как прави коремни преси на боксов чувал във фитнеса. 

Припомняме, че в момента нападателят се възстановява от контузия в ахилесовото сухожилие, заради която пропусна дербито срещу Интер в събота вечер. 

В същото време, техническият директор на Милан Паоло Малдини сподели, че вече се водят преговори с Ибрахимович за нов договор. Настоящият контракт на нападателя изтича през лятото. Шведът е един от символите на възхода на Милан и от клуба са му признателни и чакат неговото решение. 

“Говорим си вече за бъдещето. Той иска да играе поне още един сезон. За нас Златан никога няма да бъде в тежест. Всичко зависи от него и неговото решение", заяви Паоло Малдини.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).