Енрико Пичоне: Отказах на тим от Серия А, за да започна в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
11:01 / 19.11.2009
4506
Енрико Пичоне даде кратко изказване за италианската медия "Калчобалила", което в. "7 дни спорт" преведе. Старши-треньорът на "канарчетата" обяви медийно ембарго в Ботев заради няколко журналиста, които пишат единствено скандални лъжливи информации, от което страдат останалите медии. Пичоне заяви, че се чувства много добре в Пловдив и е доволен от обстановката и града.

"Радвам се, че дойдох тук, защото мога да правя футбол. Дори отказах оферта на тим от Серия А, за да дойда в Ботев. Успяхме да зарадваме и феновете с победа срещу другия тим в групата от Пловдив - Локомотив. Феновете на тима са уникални", разказва Пичоне. "Това, че плащам сметките за ток и вода на отбора са пълни глупости, измислици на няколко журналиста. Всичко в отбора е наред, подготвяме се нормално за следващия мач срещу Спортист Своге", каза още Пичоне.


Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).