Бивш играч на Ботев пое Левски (Карлово), трима нови почнаха подготовка

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
17:06 / 17.01.2022
4762
ОФК "Левски Карлово“ започна с нов треньор подготовката си за пролетния полусезон в Трета лига - Югоизточна група. Отборът бе изведен за първо занимание през 2022 година от бившия футболист на Ботев (Пд) Николай Домакинов.

Преди заниманието Управителният съвет на клуба се срещна с футболистите и им постави целите и задачите за предстоящия полусезон. Членът на УС и отговорник за представителния отбор Веселин Божков приветства играчите от името на президента на клуба д-р Емил Кабаиванов и им пожела здраве, успешна учебно-тренировъчна и спортно-състезателна дейност.

По традиция, талисманът на отбора Христо Обрейков - Чарли лисна менче с вода за късмет.

С отбора се разделиха Антон Огнянов, Веселин Бакърджиев, Георги Ставрев, Георги Славчев и Антоан Василев. Ръководството на Левски (Карлово) благодари за досегашната работа и им пожела успехи в новите клубове, информираха от клуба.

Новите имена при карловци са вратарят Диян Вълков (от Левски Лом), Стоян Славков (от Севлиево) и Ерай Карадайъ (от Левски Крумовград). До края на подготовката се очаква да пристигнат и други състезатели, уточниха от ОФК Левски Карлово.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).